Ledenwerving

Muziekvereniging “Door Eendracht Sterk” is continu op zoek naar nieuwe muzikanten. Heeft u interesse om deel uit te maken van onze gezellige muziekvereniging en wilt u de sfeer van een repetitie proeven, dan nodigen wij u uit om op een van onze repetitieavonden een kijkje te komen nemen. Heeft u interesse maar twijfelt u of u de capaciteiten in huis heeft, dan is er de mogelijkheid hiervoor getest te worden. Via een eenvoudige test komt u te weten of u geschikt bent.

Als u geïnteresseerd bent in een blaasinstrument dan bent u op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur hartelijk welkom op de repetitieavond van de fanfare. 

Heeft u interesse in een slagwerkinstrument dan bent u welkom op donderdagavond van 19.30 tot 21.15 uur op de repetitieavond van de slagwerkgroep.

Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor fanfare en slagwerk is er geen leeftijdsgrens. 

Alle repetities worden gegeven in dorpshuis Het Knooppunt. Het adres is Graaf Florisstraat 4A in Everdingen.

Voor de opleiding voor een blaasinstrument heeft de vereniging 2 ervaren docenten in dienst. Voor de opleiding van het slagwerk  is er een ervaren slagwerkinstructeur voorhanden.